KTS Truck Ver3 0684400534

Uusi Bosch KTS Truck Ver3 on -diagnostiikkatestausmoduuli, jossa on parannetut elektroniset komponentit tehokkaampaa työskentelyä varten. Ajoneuvokohtaisten sovittimien ansiosta laitteeseen integroitu Bluetooth-yhteys muodostaa nopeasti yhteyden tutkittavaan ajoneuvoon jopa 100 m etäisyydeltä. Bosch ESI[tronic] Evolution ohjelmiston ja testerin nopean yhteyden, minkä tahansa korjaamon pöytä- tai kannettavaan tietokoneen kanssa yhdessä, parantaa mahdollisuuksia huoltaa lähes kaikkia kevyitä ja raskaita kuorma-autoja, perävaunuja, busseja, maatalous- ja rakennuskoneita sekä teollisuusajoneuvoja.

Moduuli tukee nyt myös passThru-toimintoa, jonka avulla voidaan hakea diagnostiikka- ja huoltotietoja suoraan ajoneuvon valmistajalta. Lisäksi Bosch on laajentanut ESI[tronic] Evolutionin kattavuutta off-highway (OHW) -ajoneuvoihin, joten diagnostiikka- ja huoltotöitä voidaan nyt suorittaa uudella KTS Truck -moduulilla useammissa OHW-malleissa.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • KTS Truck -moduuli kevyille ja raskaille hyötyajoneuvoille, perävaunuille, kuljetusajoneuvoille ja busseille sekä maatalous- ja rakennuskoneille ja moottoreille sekä materiaalinkäsittelyyn.
  • Bluetooth-USB-sovitin yhteyden muodostamiseen Bosch DCU 220 -laitteeseen tai tietokoneeseen.
  • Selkeä viestintä multiplekserin ja kaapelisovittimen tunnistuksen avulla: K- ja L-linja, SAE ja CAN voidaan kytkeä mihin tahansa OBD-liittimen päätelaitteeseen.
  • Vankka kotelo, joka soveltuu korjaamo käyttöön
  • Tukee PassThru-toimintoa.
  • Yhteensopiva Bosch Connected Repair -järjestelmän kanssa.
  • Diagnostiikkaliitännät: CAN 11898 HS, CAN FD, CAN J2411 SW, CAN ISO 11992, K/L-LINE, SAE J1708, SAE J1850 (VPW/PWM), LIN, SERIAL (RS232, TTL, GMUART), 23 relettä.
  • VCI-liittimet: DSUB-26HD, Pinout ISO 22900-2 yhteensopiva.
  • Viestintäliitännät: USB 2.0 HS, Bluetooth v4.2 +EDR.
Merkki Bosch
Ohjelmisto Vaatii Bosch ESI[tronic] Truck lisenssin
Tietokone PC tai tabletti tietokone USB tai Bluetooth yhteydellä
Kokonaispaino 0,5 Kg

Toimitussisältö:

KTS-Truck Diagnostiikkamoduuli Bluetooth-USB-sovittimella
OBD-diagnostiikkakaapeli, 0,9 m
Yleissovitinsarja, 12/24V tupakansytyttimen johto
USB-kaapeli, 1,0 m
Ohjelmisto-DVD
Kuljetussalkku