AVL micrOHM VS9236

AVL DiTEST micrOHM :illa mitataan korkeajännieakkujen yksittäisten moduulien sisäiset resistanssit, moduulien välisten virtakiskojen liitoksien kontaktiresistanssit sekä itse virtakiskojen resistanssit. Akkukennon sisäinen resistanssi on keskeinen indikaattori sen kunnosta.

Terveessä akkupaketissa sekä moduulien sisäiset resistanssit että virtakiskojen resistanssit ovat alhaisia. Nämä resistanssit voivat kasvaa ikääntymisen myötä tai kun akkukennot ja kiskot vaurioituvat. Jos silloin tarvitaan suuri virta, esimerkiksi kiihdytyksen aikana, akku voi ylikuumentua. Tämä johtaa jännitteen laskuun ja siten akun tehon heikkenemiseen. Pahimmassa tapauksessa lisääntynyt resistanssi voi jopa aiheuttaa akun syttymisen tuleen.


Mittamalla ja vertaamalla eri moduulien sisäisiä resistansseja akkupaketissa, voidaan löytää ja vaihtaa ne moduulit, joiden kunto on huonontunut. micrOHM pystyy mittaamaan tarkasti jopa erittäin alhaisia resistansseja μΩ-alueella ja pystyy siten löytämään huonot kontaktipisteet tai vaurioituneet virtakiskot.


micrOHM -mittalaitetta käytetään myös uusien moduulien ja niiden liitosten asianmukaisen asennuksen varmistamiseksi. Likaiset tai väärin kiristetyt liitokset näkyvät suurempana kontaktiresistanssina. Mittaaminen ja dokumentointi on tärkeää akussa tapahtuneen korjauksen laadun varmistamiseksi

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
  • Akkumoduulin sisäisen resistanssin mittaus
  • Moduulien välisen liitoksen resistanssin mittaus, mukaan lukien kontaktiresistanssit
  • Vapaasti säädettävä virta ja pulssin kesto
  • Kelvin-puristimet mittausjohtojen resistanssin kompensoimiseksi
  • Turvallinen käyttö
  • Intuitiivinen käyttäjäopastus
  • USB-virtalähde
Merkki AVL Ditest