EPS 708 0683708001

EPS 708 on Common Rail-dieselpumppujen ja injektoreiden koepenkki. Laite on edistyksellisen elektroniikan ansiosta tarkka kaikilla tasoilla. Tarkan elektroniikan ansiosta ruiskutusmäärien mittaus sekä säätö
sujuvat vaivattomasti. Niiden lisäksi koneessa on sisäänrakennettu älykäs itsediagnoosi, joka näyttää esim. tarpeelliset suodattimen vaihdot.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Common rail -injektoreiden ja -korkeapainepumppujen testipenkki. Lisävarusteista riippuen EPS 708 -koepenkillä voidaan testata Boschin korkeapainepumppuja CP1x, CP3 ja CP4 sekä Continentalin, Delphin ja Denson korkeapainepumppuja. Injektoreita voidaan tyypistä riippuen testata jopa 6 kpl kerrallaan (CRI). Maksimitestauspaine 2 200 bar. Laitteessa on testausohjelmat Boschin valmistamien komponenttien testaukseen. Testausohjelmat muiden valmistajien komponenttien testausta varten voi ostaa ulkoiselta palveluntuottajalta.

Suojaustaso IP 43
Syöttötaajuus 50/60 Hz
Antotaso 8 kW
Vaiheiden määrä 3 P/PE
Vääntö pysähtyneenä (moottori) 23 Nm
Suurin vääntö (moottori) 61 Nm
Nopeusalue 0 – 4 000 kierr./min
Asiakaskohtainen sarjasulake 40 A
Suurin sallittu ympäristön lämpötila 40 °C
Akselin korkeus (kiinnitysalustan korkeus ruiskutuspumpun akselin keskustaan) 110 mmNollavälyksinen monilevykytkin, 2 600 ISO Nm/
Enimmäispaine: 250 Mpa
Testauspaine: 18–220 Mpa
Esisyöttöpumpun paine 10–500 kPa
Voiteluöljyn paine (erityisvarusteet) 100–600 kPa
Testausöljy noin 55 l
Jäteöljytilavuus noin 10 l
Voiteluöljy (erityisvarusteet) noin 8 l

Merkki Bosch
Ohjelmisto Sisäänrakennettu tietokanta: Ajoneuvojen tiedot ja testitulokset tehostavat työnkulkua Testausohjelmien päivitys tapahtuu DVD:llä ja vaatii erillisen CD-Testdata-tilauksen.
Testausalue (bar) < 2200 Bar
Diesel järjestelmä Käyttökohteet: P1, CP3, CP (Delphi, Denso, Siemens), solenoidiventtiili CRI (Bosch, Delphi, Denso), solenoidiventtiili CRIN (Bosch), CRI Piezo (Bosch, Siemens, Denso)
Sähköliitäntä Saatavana 200 V ja 400 V mallit: Valitse korjaamollesi sopiva

Common rail -injektoreiden ja -korkeapainepumppujen testipenkki. Lisävarusteista riippuen EPS 708 -koepenkillä voidaan testata Boschin korkeapainepumppuja CP1x, CP3 ja CP4 sekä Continentalin, Delphin ja Denson korkeapainepumppuja

Laite toimii myös BQS -ympäristössä (BQS = Bosch Quality Scan vaatii kuulumisen Bosch Diesel Center tai Bosch Diesel Service -ketjuun).

Tuoteryhmän muut tuotteet