macsRemote etädiagnostiikka-sovellus 8PZ015705041

Hella-Gutmann tuo sitoutumattomille korjaamoille uudenlaisen macsRemote etädiagnostiikkasovelluksen. Palvelu sisältää VCI-tiedonsiirto moduulin sekä sopimuksen macsRemote palvelukeskuksen kanssa.

Itsenäisten korjaamoiden laaja ajoneuvomerkki ja malli asiakas autokanta, vaatii monissa autojen sähkö- ja tietoliikenne väyliin liittyvissä työvaiheissa diagnostiikkalaitteen. Korjaamot eivät yleisesti pärjää ainoastaan yhdellä diagnostiikkalaitteella mikä tekee autoihin kohdistuvien toimenpiteiden tekemisen kalliiksi korjaamolle, kun laskutusta ei pystytä tekemään samassa suhteessa kun työstä tulee kuluja.

Tähän Hella-Gutmann macsRemote kokonaispalvelu tuo ratkaisun. Korjaamo hankkii käyttöönsä Hella Gutmannin VCI -tiedonsiirtomoduulin ja tekee Hellan  palvelukeskuksen kanssa palvelusopimuksen.

Korjaamo liittää tiedonsiirtomoduulin asiakkaan autoon ja tekee palvelupyynnön verkossa macsRemote-palvelukeskukseen. Hellan ammattitaitoinen asiantuntija ryhmä tekee vaadittavat sopeutukset, ohjelmointitoimenpiteet ja koodaukset asiakkaan autoon. Työn valmistuttua Hellan asiantuntija otttaa yhteyttä korjaamon yhteyshenkilöön.

Näin työ on saatu tehtyä ja auto on siltä osin kunnossa.

Diagnostiikka sovellusta käytetään yhdessä lisävarusteen CAT6 Lan kaapeli 20m musta - MacsRemote kanssa. Kiinteällä verkkoyhteydellä varmistetaan turvallinen ohjainlaitteen päivitys ja sopeutus.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Hella-Gutmann

- Töihin käytetään pääosin autovalmistajien omia diagnoosiohjelmistoja ja laitteita
- Tiettyihin töihin käytetään joko aiemmin ohjelmoituja tai “on-the-fly” ohjelmoitavia scriptejä, joiden avulla voidaan tietyissä tapauksissa säästää huomattavasti aikaa autovalmistajan oman laitteiston käyttöön verrattuna
- Yleisimpiä scripteillä suoritettavia töitä tuodaan säännöllisesti myös Hella Gutmannin perinteisiin diagnoositestereihin(mega macs) jolloin niiden suorittaminen onnistuu jatkossa ilman etäyhteyttä
- Pääsy kaikkien autovalmistajien omiin tietokantoihin ja korjausohjeisiin
- Merkki erikoistunut asiantuntijaryhmä
- Teoriassa palvelukeskuksen asiantuntija voi suorittaa kaikki samat työt kuin valtuutettu huoltokin. Monesti helpommin ja nopeamminkin –käytännössä   kuitenkin muutamia rajoitteita on, ja mahdollisuudet kuhunkin merkkiin ja malliin riippuvat myös korjaamolla käytössä olevista erikoistyökaluista ja korjaamon kompetenssista